Asiakaspalautteet

Saamani asiakaspalautteet avaavat syvällisellä ja monipuolisella tavalla tähänastisen työni sisältöä sekä asiakkaiden kokemuksia saamastaan avusta ja minusta auttajana.

Minna iso kiitos sinulle hoidostasi ja kohtaamisestasi, joka avasi minulle uusia näkökulmia ja auttoi vapautumaan ennen kaikkea vuosikymmeniä kantamastani syyllisyydestä. Tänä päivänä voin hyvin ja olen kiitollinen kaikesta. Odotan hyvillä mielin, mitä uusi vuosi tuo tullessaan.

Nainen ja palaute puolen vuoden kuluttua yksittäisestä puhelimen välityksellä käydystä hoidosta

Koin heti ensimmäisessä puhelussamme sinun näkevän ja aistivan asioita minusta oikein. Koin myös vain niin ihmeellisenä sen, että näin turvallisessa tilassa en ole koskaan pystynyt kenenkään muun kanssa lähestymään vaikeita lapsuuteni aikaisia tapahtumia. Ja olin kuitenkin aiemmin käynyt vuosia myös terapiassa ennen tätä kokemusta. Suuri kiitos sinulle pidempään jatkuneesta matkasta kanssani, tukesi ja apusi on ollut merkittävää ja tärkeää!

Olo on ollut hoitojen jälkeen aina niin ihana, energinen ja iloinen. Olet osaava ja olet antanut hyviä vinkkejä, kuinka hoitaa itseä. Olen saanut purettua myös negatiivisia traumoja. Hoidot ovat olleet suuri apu minun matkassa. Isot kiitokset!

Tyttö 17v

Kiitos Minna, hoitosi oli i-ihana! Thetahoito oli vaikuttava ja luonnollinen kokemus. Hoito tapahtui puhelimessa. Tunsin koko hoidon ajan vahvasti, että olimme kuin yhteisellä polulla rinnakkain. Niinkuin Minna olisi tullut kappaleen matkaksi vierelleni auttamaan minua löytämään korkeamman voiman ja parantavan energian. Minna kohtasi minut ihanasti, tuntui turvalliselta ja rohkenin helposti puhua kipeistä ja aroistakin asioista. Koin, että todella tulin kuulluksi ja nähdyksi. Sain kokea vapautusta oman elämäni varrella syntyneistä rajoittavista uskomuksista ja tuntui vahvasti, että sukupolvien takaiset perimääni iskostetut, elämääni kuormittaneet tunnetaakat kevenivät. Hoidon loputtua oloni oli syvästi rento. Hoidon jälkeen koin, että oloni on ollut paljon levollinen ja myös läheiset ovat huomanneet tämän. Rakkaus on lisääntynyt elämääni ja myös tietoisuus on noussut uudelle tasolle. Huomaan, että arkipäivän haasteellisissa tilanteissa minun on ollut helpompi valita rakkaudellinen toimintatapa. Ehdottomasti suosittelen Minnan apua, kaikille!

Olen saanut hoidoistasi apua uskomusten muuttamiseen sekä sisäisen rauhan ja turvallisuuden vahvistamiseen. Minnan kiireettömissä hoidoissa on ollut mahdollisuus myös pohdiskelulle ja sitä kautta erilaisille oivalluksille omasta elämästä. Kaiken kaikkiaan hoidoista on ollut kokonaisvaltaista apua vaikeassa elämäntilanteessa ja uuteen valmistautuessa.

Suositukseni Minnan hoidoista: Olen saanut useamman hoidon etänä erilaisiin vaivoihini. Minna on lempeä ja hyvin intuitiivinen hoitaja, joka osaa kuunnella. Lisäksi hänellä on vahva ja monipuolinen ammattitausta. Minna hoitaa aina kokonaisvaltaisesti ja hoidon aikana on turvallinen olo, voi luottaa täysin. Oman kokemukseni pohjalta voin lämpimästi suositella muillekin Minnan apuja.

Hoito kulki monella tasolla hoitaen syvältä saakka kokonaisvaltaisesti. Paljon vapautui! Minna hoitajana tuntuu turvalliselta ja osaavalta. Lämmin suositus Minnan hoidoista kaikille!

Selkäkipuni ei ole saamani kehohoidon jälkeen palannut enää samassa muodossa. On ollut muita tuntemuksia selässä, mutta se tietty pitkään jatkunut hermokipu tuntuu olevan poissa. Tuntuu, että selkäranka ja lantion alue ikään kuin asettui paremmin paikoilleen ja ”tiivistyi” ehjäksi kokonaisuudeksi. Muutoinkin keho on tuntunut ehjemmältä ja terveenmältä.

Iso kiitos!! Olen hoitosi jälkeen nukkunut koko iltapäivän, kuin pieni lapsi, kuin pieni 4v minä, jota hoidimme myös. En mielestäni ollut väsynyt, mutta varmasti taakoista ja jumeista löysättyä, helpotus oli niin suuri, että uni maistui!!

Hoitosi oli tosi iso apu elämääni. Sisäinen kipuni ja seinä poistui parisuhteestani, jossa olin menettänyt jo toivon. Toivottomuus hävisi ja toivo palasi. Se oli tosi iso apu. Nyt muistan ennen hoitoa kokemani valtavan kivun vain muistona ja toivon, ettei kenenkään tarvisi kokea niin valtavaa kipua, mitä minä koin ennen hoitoasi. Valtavan suuri kiitos Minna avustasi!

Hoitosi jälkeen oloni on ollut äärimmäisen hyvä ja energinen. Hoitoa edeltävästi minulla on ollut pitkään stressiä ja väsymystä. Eilisen hoitosi jälkeen oloni on täysin toisenlainen. Tänään on ollut yksi parhaista päivistä tälle jo loppumassa olevalle vuodelle! Myös flunssan oireet ja silmätulehdukseni hävisi, joka tuntuu hieman erikoiselta, kun lääkäri juuri sanoi, että viikon kuluttua pitäisi helpottaa. Upeaa oli päästä ns. syvään päätyyn kehon ja mielen parantumisessa.

vaativien työtehtävien kuormittama nuori mies

Olen hyvin kiitollinen, että löysin juuri Minnan hoidot. Olen erityisen vaikuttunut hoidossa fyysisestikin kokemustani puhdistavista ja uudistavista energioista ja kehon korjaantumisesta. Sain jo hoidon aikana helpotusta selkäkipuuni. Hoidon jälkeen tunsin oloni pitkään kevyeksi ja rauhalliseksi sekä fyysisesti että henkisesti. Eheyttävä kokemus kaiken kaikkiaan. Koin kohtaamisen vastaanotolla Minnan kanssa aitona, lämpimänä ja lempeänä. Aion palata uuteen hoitoon.

Selkäkipu poistui yhdellä hoidolla

Minulle on elävästi jäänyt mieleen ensimmäinen hoito kanssasi. Se oli jotain sellaista, mitä en ole aikaisemmin kokenut. Pääsin hoidon aikana harvinaisen rentoutuneeseen tilaan ja vaikka minua jännitti paljon etukäteen, minulla oli hoidon alusta asti turvallinen olo. Sain lempeästi kohdata tuellasi tunteita ja vapautua. Jälkikäteen minulla oli monta päivää erityisen kevyt ja vapautunut olo. Tuntui ihmeelliseltä, miten aistit minusta etähoidon aikana asioita, joita en sanallisesti kertonut. Kohtaaminen oli erilainen ja syvällisempi, kuin olin psykoterapiassa kokenut. Siitä lähti liikkeelle jo 1 1/2 vuoden matka ja joka jatkuu kanssasi edelleen. Matka jolla olen oppinut paljon itsestäni ja avullasi vapautunut monista taakoista.

Mielestäni sinusta välittyy erityisellä tavalla halu rakastaa ja arvostaa muita ihmisiä. Olet halunnut nähdä minussa sen hyvän, mitä minussa on silloinkin, kun minun itseni on ollut vaikeaa sitä nähdä. Se varmaan on ollut yksi koskettavimmista asioista, että olen tullut hyväksytyksi epätäydellisenä ja keskeneräisenä. Olet myös opettanut, että kaikesta voi puhua ja kaikki tunteet on lupa myös kohdata.

Olen saanut lisää rohkeutta kohdata ja ilmaista tunteitani ja ajatuksiani. Avullasi olen saanut vapautettua suuren möykyn mm. häpeää, syyllisyyttä, arvottomuutta ja hylätyksi tulemisen pelkoa. Hyväksyn paremmin keskeneräisyyteni ja olen ymmärtänyt olevani arvokas tällaisena kuin olen. Olen löytänyt rakkauden tunteen sisältäni ja ymmärtänyt, että rakkaus on pyyteetöntä, eikä sitä voi tai tarvitse ansaita.

Hoitojen aikana olen saanut vapautua erilaisista traumakokemuksista oman elämäni ajalta sekä myös aiempien sukupolvien kautta perityistä taakoista. Olen avullasi löytänyt yhteyden sisäiseen lapseeni ja oppinut ottamaan enemmän vastuuta tunteistani. Tunnistan myös paremmin rajani ja eron omien ja toisten ihmisten tunteiden välillä.

Olen kokenut, että sinulla on erityinen kyky välittää valoa ja toivoa. Olet kannustanut luottamaan ja kulkemaan eteenpäin omaa polkuani. Monta kertaa toivottomuuden keskelle on ilmaantunut valoa. Suhtaudun toiveikkaammin tulevaisuuteen, kuin ennen. Ja uskon, että minun on mahdollista vapautua vielä jäljellä olevista traumakokemuksista. Pitkään se tuntui itsestäni täysin mahdottomalta, mutta ei enää. Olen syvästi kiitollinen sinulle rakas Minna kaikesta tuesta ja avusta, jota olen tähän asti kauttasi jo saanut.

Välipalaute 1 1/2 vuoden kohdalla hoito/valmennus-asiakkaalta

Suosittelen lämpimästi Minnan hoitoa. Sain purettua menneiltä sukupolvilta (ja historiatasoltakin) periytyneitä asioita, joihin en itse ole päässyt oikein käsiksi. Lisäksi sain valtavasti uskoa ja luottamusta omaan taiteelliseen työskentelyyn, kun sitä rajoittavia uskomuksia purettiin. Hoidon jälkeen tunsin juuret allani, tunsin turvan. Kiitos!

Hoito oli hyvin voimallinen. Tunteita nousi laidasta laitaan, mutta ihanaa ja voimauttavaa hoidossa oli se, että pohjalta noustiin ylös. Lopussa oli hyvin kevyt, onnellinen ja hyvä olo. Minnan kanssa oli helppo ja luontevaa kommunikoida. Hoidon jälkeen oli sellainen fiilis, että tämä oli tähän astisen elämäni paras päivä. Iso kiitos ja lämmin suositus!

Mulle tuli paranemisprosessi.. Mulla on ollut hyvä päivä ja nukuin hyvin. Sun hoidoilla on suuret vaikutukset!

Varasin aikaa Minnalle kehohoitoon, koska vasemmassa ranteessani oli 3 murtumaa ja kun sain kipsin pois kädestäni, niin vielä kuukausi sen jälkeen tuntui, että toipuminen ei ole lähtenyt toivotulla tavalla edistymään. Käsi oli vielä kovin kipeä, turvoksissa eikä sitä uskaltanut käyttää. Ennemminkin oli tarve suojella kättä, että en kolhi ja loukkaa sitä. Minnan hoidon vaikutukset olivat nopeita ja heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen näkyi muutosta parempaan ranteen asennossa. Neljännen hoitokerran (hoidot viikon välein) tulokset olivat loistavia ranteen ja käsivarren suoristumisen osalta. Asentovirhe oli korjaantunut ja turvotukset vähentyneet. Myös kehon asentovirheet korjaantuivat kerta kerralta. Oikean lapaluuni voimakas törrötys laski vasemman lapaluun kanssa symmetriselle tasolle. Myös lantion asentovirhe korjaantui hoidossa.

Oman mielialan muutos valoisammaksi oli myös ystävän havaitsema. Fyysinen ja henkinen keho sai puhdistusta ja lisäenergiaa. Minna oli tosi ihana hoitaja ja hoitokokemus oli miellyttävä. Olo oli hyvin rentoutunut aina hoitojen jälkeen. Vahva suositus hänestä!

Kehohoitosi teki tosi hyvää. Hoidon aikana koin hyvää oloa ja se sai kehon tuntemaan lepoa. Minulla on ollut aina kipuja, mutta hoidon aikana oli vain vähäisiä, ohimeneviä kipuja. Se oli ihmeellistä ja ihanaa. Lämmin kiitos tästä rentouttavasta kokemuksesta.

Minna on lämmin ja sydämellinen ihminen. Hän osaa luoda turvallisen, rauhallisen ja vastaanottavan tilan hoidon ajaksi. Kehohoito itsessään oli miellyttävä ja rentouttava kokemus.

Minna tekee hoitoja läsnäolevasti ja herkkävaistoisesti paneutuen. Kehollinen ja energeettinen pysähtyminen hoitojen äärellä on tukenut hienolla tavalla omaan intuitioon kytkeytymistä. Suosittelen lämpimästi Minnaa ja luotan hänen pitkäaikaiseen hoitokokemukseensa!